IN EIGEN BEHEER

Jaarlicentie Crealogic met server voor uw intranet of uw mobiel netwerk
Crealogic als Intranetpakket: brainstormen en (virtueel) vergaderen via uw eigen bedrijfsnetwerk (en eventueel internet) of via uw eigen mobiele netwerk.

De Crealogic jaarlicentie wordt geleverd op een (draagbare) dedicated Linux server, de CreaBox, en wordt eenvoudig via een netwerkkabel aan uw netwerk gekoppeld. Met deze plug&play oplossing heeft uw onderneming in enkele minuten het Crealogic pakket draaien. Netspanning aansluiten, netwerkkabel insteken en met de webbrowser Internet Explorer direct inloggen en er kan gebrainstormd worden.
De CreaBox is ook de ideale oplossing voor adviesbureau's: CreaBox meenemen naar de klant (of naar 'de hei'), laptops aan draadloos netwerk en uw mobiele Crealogic systeem werkt al.

Prijsindicatie: Jaarlicentie met server voor € 1.250,- per jaar
Crealogic jaarlicentie inclusief gebruik (draagbare)server met 500 deelnemerwachtwoorden voorzien van 20 gelijktijdige gebruikersrechten, 10 gebruikersgroepen (kamers), onbeperkt aantal sessies, inclusief jaarlijkse updates en technisch onderhoud, prijs excl. BTW.
Uitbreidingen en aanpassing basisabonnement:
Extra vaste gelijktijdige gebruikersrechten op jaarbasis € 10,-- per recht
Extra wachtwoorden op jaarbasis à € 10,- per 100 stuks per jaar. Voor beide geldt deze prijs voor de eerste 20 extra, daarna wordt er gerekend met een aflopende staffelprijs.
Extra gebruikersgroep (kamer) € 50,-- per jaar

Voor de noodzakelijke opleidingen, zie onder Begeleiding & Training
Informatie en offerte aanvragen op info@crealogic.eu.


Met de Crealogic Jaarlicentie voor uw Intranet heeft u te allen tijde de mogelijkheden van Crealogic in eigen huis (een zelfde jaarlicentie via Crealogic internet is ook mogelijk en kost minder). Vanaf iedere werkplek kan men deelnemen aan vergadersessies. De enige voorwaarde is dat elke gebruiker een webbrowser tot zijn beschikking heeft. Per afdeling of project kunt u kamers aanmaken en elk van deze kamers kan meerdere sessies bevatten die aan de afdeling of het project gerelateerd zijn. Kamers kunnen zichtbaar zijn voor het hele bedrijf of desgewenst alleen voor een beperkte groep, bijvoorbeeld het Management Team of een projectgroep.
Crealogic is zo opgezet dat na een dagdeel opleiding de software facilitator (mits voorzien van voldoende rechten) zonder moeite ook zelf een vergadersessie op kan zetten en een aantal collega's kan uitnodigen voor een brainstorm- of vergadersessie.
Naast het gebruik via intranet vanaf elke werkplek kan men ook een echte vergaderkamer gebruiken, die ingericht is om met een groep direct met elkaar in dezelfde ruimte te werken aan een diversiteit aan bedrijfszaken. Een voorbeeld is de Brainbox Elektronisch Vergaderruimte bij het Ministerie van Verkeer en Waterstaat. Een dergelijke Group Decision Room (GDR) kan als versnellingskamer vele extra mogelijkheden toevoegen aan het gebruik van Crealogic (zie toepassingsvoorbeelden group decision room).

Crealogic als Group Decision Support Systeem

Iin een speciaal ingerichte kamer voor 'snel vergaderen' werkconferenties. Als ingerichte ruimte met een computernetwerk, zowel voor adviesbureaus als voor organisaties die hun eigen brainstormkamer willen inrichten.
Het Creacenter in Valkenswaard was de eerste door Crealogic ingerichte ruimte in 1991 voor electronisch vergaderen in Nederland. Een recent voorbeeld is de Brainbox bij het ministerie van Verkeer & Waterstaat in Den Haag.
Facilitators worden door Crealogic opgeleid voor het toepassen van GDSS in speciale versnellingskamers. Wij hebben ook Elektronisch Vergaderen procesbegeleiders opgeleid bij KPMG. De ervaringen van Crealogic met honderden werkconferenties en groepssessies sinds 1991 zijn de basis voor deze unieke opleidingen.