eCrealogic Online abonnementen

Er zijn drie internet abonnement mogelijkheden:
A. eCrealogic Online Jaarlicentie
B. eCrealogic Online Maandlicentie
C. eCrealogic Online Flexibele Basis Jaarlicentie

A. eCREALOGIC Online jaarlicentie

Als u verwacht Crealogic veel te gebruiken en u wilt en kunt de software via internet benaderen, dan bent u het goedkoopste uit met een CREALOGIC INTERNET JAARLICENTIE (ASP-model) met de mogelijkheid van SSL beveiliging. U kunt dan uiteraard ook sessies houden waarbij de deelnemers zich niet op dezelfde plaats bevinden. U kunt deelnemen aan online vergaderen en brainstormen, vanaf uw werkplek, huis, maar ook vanaf hotel of conferentiecentrum met internet verbinding. Dat kan dus ook als groep.

Online Jaarlicentie € 850,00 excl. BTW per jaar. De software wordt enkele keren per jaar ge-up-date.
Wilt u zelf de sessies kunnen leiden, kijk dan voor Opleidingen onder Begeleiding en Trainingvoor de verschillende mogelijkheden.

Voor de software facilitator die gewend is met software programma’s om te gaan, is er de standaard opleiding via internet van 2 uur en 1 uur afronding na een oefen periode, prijs € 400,- excl. 21% BTW.

B. eCREALOGIC Online maandlicentie

Als u incidenteel gebruik wilt maken van de Crealogic software, maar deze wel on-line kunt benaderen, bieden we CREALOGIC INTERNET maandlicenties aan, met SSL beveiligings mogelijkheid.

U kunt dan een maand lang inloggen op uw eigen on-line Crealogic-vergaderhal (met bedrijfslogo) met daarin 1 vergaderkamer. U krijgt 50 deelnemerswachtwoorden voorzien van 20 gelijktijdige gebruikersrechten.
De sessie-begeleiding gebeurt door Crealogic, op locatie of op afstand (bij sessies die niet zelfde plaats, zelfde tijd plaatsvinden). Wij verzorgen bijvoorbeeld een brainstorm sessie via het internet voor u en uw klanten of wij zetten een interne toepassing voor u op. Er zijn vele mogelijkheden.
De kosten voor een maand, excl. begeleiding: € 500,-  vooraf te voldoen.
Aansluitende vervolgmaand: € 100,-
Kosten sessie-begeleiding:
Op locatie, per uur: € 150,-
Op locatie, per dagdeel: € 500,-
Op afstand via internet/telefoonlijn per uur € 100,-
Besprekingen, ontwerp per uur € 100,-
Extra gelijktijdige gebruikersrechten zijn per maand extra te gebruiken en via nafacturering* bij te kopen voor € 10,- en extra wachtwoorden € 4,- per maand. Prijzen excl. 21% BTW
U kunt per maand bepalen hoeveel wachtwoorden u wilt gebruiken. Voor veel deelnemers apart offerte aanvragen op info@crealogic.eu

U dient hier zelf te zorgen voor internet-PC's

Met het volgen van de (techische) softwarefacilitators opleiding bij Crealogic kunt u uw eigen sessies op internet inrichten en faciliteren. Zie voor opleidingen onder Begeleiding & Training.

C. eCrealogic Online Flexibele Basis Jaarlicentie

Voor de software facilitator die gewend is met software programma’s om te gaan, is er de standaard opleiding via internet van 2 uur en 1 uur afronding na een oefen periode, prijs € 400,- excl. 21% BTW. Zie voor opleidingen onder Begeleiding & Training.

Basis eCrealogic Jaarlicentie: U krijgt dan een on-line Crealogic-vergaderhal met als basis 100 inlognamen, 4 vergaderkamers, ongelimiteerd aantal sessies en 5 gelijktijdige inlogrechten. Deze kunt u bijvoorbeeld voor demo's gebruiken. Gaat u daadwerkelijk een sessie begeleiden met meerdere deelnemers, dan gebruikt u de reeds ter beschikking staande wachtwoorden en gelijktijdige gebruikersrechten op basis van nafacturering.

Prijsindicatie: Jaarlijks € 500,00 excl. 21% BTW vooraf te voldoen en automatisch direct uitbreidbaar met gelijktijdige rechten boven de standaard 5 per stuk voor € 10,00 euro per maand, te betalen via maandelijkse facturering* achteraf.

* Voor facturen die op basis van nacalculatie per periode worden verstuurd, wordt € 25,- per factuur administratiekosten gerekend.
 

Gebruiksvoorbeelden Crealogic via internet: de Virtuele Vergaderkamer

  1. individueel deelnemen aan internet sessies door Crealogic facilitators opgezet en begeleid met de eigen computer of computer op lokatie met internet verbinding.
  2. als groep deelnemen aan internet sessies door Crealogic facilitators opgezet en begeleid vanuit vergaderzaal op uw kantoor met internet verbinding (zelfde tijd, zelfde plaats) of op lokatie met hotspot faciliteit, met eigen computers of gehuurde computers
  3. als opgeleide facilitator zelf internet sessies opzetten en begeleiden, voor interne projecten binnen het eigen bedrijf of als externe adviseur voor de eigen klantenkring.

Alleen deelnemers die u uitnodigt met een wachtwoord kunnen de voor hen ingerichte vergaderkamer zien en deelnemen aan de sessies. Deze vorm van Crealogic wordt veelal ingezet bij incidentele vergaderbehoefte en kunnen een aantal uur tot een aantal maanden beschikbaar zijn (andere tijd, andere plaats), als voorbereiding op conferenties, of in realtime (zelfde tijd, andere plaats) vanaf de eigen werkplek volgens afspraak etc. Er kunnen duizenden deelnemers meedoen aan een sessie.
De virtuele vergaderkamer is onder andere een uitkomst als u:

  • interactief wilt werken met een groep mensen vanaf verschillende locaties of op verspreide tijden
  • met collega's een vergadering wilt voorbereiden door vooraf te discussiëren en te brainstormen over een aantal punten
  • met deskundigen uit het hele land of daarbuiten wil brainstormen over een probleemstelling of ideeën wilt vergaren voor bijvoorbeeld een nieuwe slogan of een nieuwe strategie
  • opinies wilt weten via het opstellen van eenvoudige enquêtes en voor marktonderzoek, klanttevredenheid, etc
  • een groep van bedrijven of verenigingen wil laten stemmen over prioriteiten in het beleid of om commentaar te vragen op de aangedragen oplossingen
  • voorafgaand aan een congres deelnemers wilt vragen naar hun bijdragen en reacties op vragen, stellingen e.d. die tijdens het congres worden besproken door de deskundigen
  • interactief beleid wilt vormen met leden van landelijke verenigingen en instellingen

De ervaren procesbegeleiders van Crealogic BV kunnen u desgewenst adviseren in het opzetten van vergadersessies, maar u kunt natuurlijk ook een kale vergaderkamer huren als u als Crealogic facilitator bent opgeleid. Onze server zit direct op de backbone van het Nederlandse Internet. Voor meer informatie:
info@crealogic.eu