BEGELEIDING EN TRAINING

Op basis van jarenlange praktijkervaring sinds 1991 met de toepassing van Crealogic software in de meest uiteenlopende situaties en bij verschillende bedrijven, heeft Crealogic BV een gefaseerde aanpak ontwikkeld voor de introduktie en toepassing van deze software in organisaties. Wij maken een offerte op maat voor u.

Begeleiding van uw sessies door Crealogic facilitators. Wij kunnen uw sessies faciliteren, ondersteunen bij het ontwerp van uw workshop of uw conferentie.

Inhuren procesbegeleiders elektronische vergaderingen en werkconferenties

AdviesbureauĀ“s maken graag gebruik van de mogelijkheid een software facilitator in te huren. Voor bedrijven die een eigen electronische vergaderkamer hebben ingericht komt het soms van pas ervaren procesbegeleiders in te huren voor speciale sessies en toepassingen.
In eigen beheer sessies uivoeren betekent eerst de opleiding volgen voor Crealogic facilitator.
Voor een vlekkeloze integratie van het gebruik van Crealogic binnen uw organisatie biedt Crealogic de volgende trainingsfaciliteiten:

Trainingen voor software facilitators en procesbegeleiders

Crealogic is op basis van deze jarenlange ervaring met innovatieve groepstechnieken uitgegroeid tot een uniek pakket van werkwijzen. Crealogic BV beschikt dan ook over een rijke schakering aan werkprogramma's en workshop formats, waardoor facilitators binnen uw organisatie al na een korte training in staat zijn om Crealogic-sessies te ontwerpen en begeleiden.
Bij aanschaf van Crealogic verzorgt Crealogic BV indien gewenst de (facilitator)training voor het gebruik van de software en de begeleiding van Crealogic-werkconferenties toepassingen.