TRAININGEN VOOR SOFTWARE FACILITATORS EN PROCESBEGELEIDERS

Crealogic is op basis van deze jarenlange ervaring met innovatieve groepstechnieken uitgegroeid tot een uniek pakket van werkwijzen. Crealogic BV beschikt dan ook over een rijke schakering aan werkprogramma's en workshop formats, waardoor facilitators binnen uw organisatie al na een korte training in staat zijn om Crealogic-sessies te ontwerpen en begeleiden.

Bij aanschaf van Crealogic jaarlicentie verzorgt Crealogic BV indien gewenst de (facilitator)training voor het gebruik van de software en de begeleiding van Crealogic-werkconferenties toepassingen.

Voor gebruik van Crealogic op het internet in eigen beheer is de software opleiding wel een voorwaarde.
De ervaringen van Crealogic met honderden werkconferenties en groepssessies sinds 1991 zijn de basis voor deze unieke opleidingen.

Prijsindicatie:

1. SOFTWARE FACILITATOR IN-COMPANY

In één dag leiden wij tot maximaal 6 personen in uw organisatie op tot software facilitator met het Crealogic Certificaat. Ervaring met procesbegeleiding is vereist.
Prijs van deze opleidingsdag:  € 1.250,-

2. OPLEIDING PROCESBEGELEIDING IN-COMPANY

Heeft u nog weinig ervaring met procesbegeleiding? Kies dan voor de extra eendaagse opleiding procesbegeleider, maximaal 6 deelnemers.
Prijs van deze opleidingsdag:  € 1.250,-

3. SOFTWARE FACILITATOR OPEN INSCHRIJVING

Bent u met minder dan 3 mensen, dan bieden wij de opleiding tot software facilitator ook los aan. In één dag leiden wij 4 - 6 personen op tot software facilitator. Ervaring met procesbegeleiding is vereist.
Prijs per persoon:  € 395,-
Meldt u aan en in overleg wordt er een datum vastgesteld als er vier aanmeldingen zijn.

4. SOFTWARE FACILITATOR INDIVIDUEEL

Kunt u niet wachten of schikken de opleidingsdata u niet? Wij bieden de opleiding tot software facilitator ook individueel aan. In één dagdeel leiden wij u individueel op tot software facilitator op een datum dat het u uitkomt. Ervaring met procesbegeleiding is vereist voor deze korte opleiding.
Prijs voor deze individuele opleiding:  € 495,-

Alle prijzen excl. BTW en reiskosten